Club Müskebi İle Yeşil Ve Mavinin Kucaklaştığı Noktada Unutulmaz Bir Deneyim Yaşayın!

Benzersiz Bir Tatil

Muhteşem Bir Doğada, Her Şey Dahil Konforunu Yaşamaya Hazır mısınız?

Bodrum'da eşsiz bir tatil sizi bekliyor…

Yeşilin mavi ile buluştuğu muhteşem bir konuma sahip olan Club Müskebi, Bodrum Ortakent’te misafirlerini ağırlıyor. Denize sıfır bir tatil köyü olarak hizmet veren Club Müskebi, Her Şey Dahil konsepti ile öne çıkıyor. Ortakent’te hayallerinizdeki tatili yaşamak için hazır olan tesis, her anı dolu dolu geçecek bir deneyim için misafirlerini bekliyor.

Club Müskebi; marina, balık restoranları, kafeteryalar ve hediyelik eşya dükkanlarının yanı sıra 3 km uzunluğunda bir yürüyüş parkuru da bulunan Bodrum Yarımadası’nın en uzun sahil bandında yer alıyor.

Mavi Bayraklı plaja sadece birkaç adımda ulaşabileceğiniz Club Müskebi’de, sabahları kuş sesleri ile uyanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Lezzetli yiyecek ve içeceklerle güne tat katarken, özenli hizmetlerle benzersiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

DENİZE SIFIR

ÖZEL PLAJ

HER ŞEY DAHİL

BEBEK DOSTU

Club Müskebi: Doğanın Kucağında Huzurun Adresi

Bodrum’un eşsiz güzellikleri arasında misafirlerini ağırlayan Club Müskebi, avantajlı konumuyla öne çıkıyor. Tesis, Bodrum’un merkezine 8 km, Yahşi sahiline ise sadece 300 m mesafede konumlanıyor

KEŞFET »

Club Müskebi: Lezzetli Anların Başrolünde

Her Şey Dahil konsepti ile öne çıkan Club Müskebi, a la carte restoranıyla da misafirlerini sabah, öğle ve akşam enfes tatlarla buluşturuyor.

KEŞFET »

Plaj ve Havuzda Sınırsız Keyif: Club Müskebi'nin Ferah Dünyası!

300 metre uzunluğa sahip Mavi Bayraklı plajı ve açık yüzme havuzu ile Club Müskebi, misafirlerinin tatiline renk katıyor.

KEŞFET »

Lezzet

Restoran ve Barlar

Club Müskebi'nin muhteşem restoranlarıyla tatilin tadını çıkarın. Sabahları ana restoranda açık büfe kahvaltı keyfiyle güne başlayın. Öğle yemeğinde ana restoranda birbirinden leziz seçenekler sizi bekliyor. Akşam yemeğinde ise yine ana restoranda zengin açık büfe menüler sizleri bekliyor. Havuz başında ise gün boyu serinletici içecekler ve hafif atıştırmalıklarla pool barda geç kahvaltı keyfini yaşayın.

ODALARIMIZ

Konforlu odalarda mis gibi bir tatil deneyimi yaşayın!

Standart Oda
23 m² 2 Yetişkin + 2 Çocuk
Standart Kısmi Deniz Manzaralı
28 m² 2 Yetişkin + 2 Çocuk

EĞLENCE & AKTİVİTE

 

Club Müskebi’nin ortak alanlarında; fiziksel aktiviteler, plaj voleybolu, tenis kortları, çim futbol sahası, squash, mini golf, masa tenisi, satranç, dart gibi olanaklarla eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz. Kano, sörf, yelken gibi çeşitli su sporları aktiviteleriyle heyecan dolu deneyimler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sertifikalı eğitmenler eşliğinde ücretli olarak yoga, pilates, fitness seansları, tenis dersleri ve minikler için futbol akademisi gibi seçeneklerin yanı sıra tesis, hareketli ve eğlenceli tatili seven tüm misafirleri mutlu edecek birçok aktivite sunuyor.

Mavi Bayraklı Plaj ve Eğlence Dolu Havuz ile Tatile Keyif Katın!

 

Denize sıfır konumda bulunan Club Müskebi’nin, 300 metre uzunluğunda özel bir plajı bulunuyor. Mavi Bayraklı plaj kum-çakıl karışık özellikte olup şezlong, şemsiye, duş, soyunma kabini ve tuvalet gibi olanaklar sunuyor. Plajda bulunan localar, rezervasyonlu ve ekstra ücretli olarak kullanıma sunuluyor. Tesiste plaj havlusu depozitolu olup değişim ücretli.

Güvenli Turizm Sertifikası 

Mavi Bayraklı Plajı 

Daha Fazla
Haritada Gör
Bize Ulaşın
Muğla
Ortakentyahşi, Müskebi Cd. No:189 D:A, 48960 Bodrum/Muğla
Telefon: +902523210922
E-posta: info@muskebi.com